OUR CLIENTS' OPINIONS

REVIEWS

Odličan
Na temelju 19 recenzije
mladen jakolic
mladen jakolic
15/02/2022
Vrlo pedantna i kvalitetna usluga. Brzo i kvalitetno poslovno rješenje. Razumijevanje poslovnog modela i izrada optimalnog proizvoda.
YACHTMASTER hr
YACHTMASTER hr
14/02/2022
Vrlo profesionalan pristup od samog početka, Luka je uvijek na raspolaganju, a rokovi koje smo dogovorili su se svaki put ispoštovali. Sve želje koje smo imali vezano uz izradu web stranice je ispunio, a komunikacija do krajnjeg rezultata je tekla brzo i učinkovito. Sada kada smo završili projekt Luka je i dalje na raspolaganju za bilo što što nam zatreba. Sve preporuke!
Martin Labaš
Martin Labaš
27/01/2022
Iznimno brza i profesionalna isporuka, fantastičan dizajn, uvijek dostupni i za najmanje preinake. Hedgehog Marketing zaista ispunjava i više od očekivanog. Definitivno jedan od vodećih stručnjaka za brze, učinkovite i vizualne privlačne dizajne web stranica.
Renato Vuk
Renato Vuk
01/10/2021
Profesionalno i izrazito susretljivo osoblje koje isporučuje i kvalitetnu uslugu. Za svako pitanje i potencijalni problem uvijek na raspolaganju i ono što je potrebno odradi se u vrlo kratkom roku!
MIA BEGONJA
MIA BEGONJA
12/04/2021
Zahvalni na trudu i susretljivosti.Vrlo ugodna suradnja,brzina izrade web stranice u skladu s nasim zeljama.Svaka preporuka.
nds montgradnja
nds montgradnja
30/12/2020
Veoma profesionalni, brzi, same pohvale i preporuke.
Mirta Alfirev
Mirta Alfirev
15/11/2019
Luka Jankov was a real help! I contacted him for consulting services for wordpress and I must say that he was really proactive. He was able to find solution for every problem, making things done very fast and without any complications.
TNT Creations
TNT Creations
29/07/2019
Vrlo profesionalna ekipa. U kratkom roku do željene web stranice po svim zahtjevima i specifikacijama. Nastavite tako.