MIŠLJENJA NAŠIH KLIJENATA

RECENZIJE

Odličan
Na temelju 23 recenzije
Ma'Co
Ma'Co
13/03/2024
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Profesionalno i brzo obavljeno sve što sam tražio, sve pohvale!!
Tanja Roca
Tanja Roca
05/12/2022
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Profesionalna usluga i ugodna poslovna suradnja pri kreiranju "tailor-made" web stranice. Sve prema dogovoru i s poštivanjem rokova. Tople preporuke!
Antonija Bebek Čuljak
Antonija Bebek Čuljak
26/04/2022
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Imali smo samo ideju sa dosta segmenata koji su nedostajali. Luka je tu uskočio sa svojim iskustvom i znanjem, te nadopunio sve što je falilo. Komunikacija, brzina, točnost..sve je bilo na vrhunskom nivou. Hvala!
OPORTUM PROJEKT
OPORTUM PROJEKT
17/03/2022
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Sve pohvale za profesionalan pristup, susretljivost i savjete Jako smo zadovoljni izgledom naše web stranice za koju ste u potpunosti Vi zaslužni Puno hvala Luka
mladen jakolic
mladen jakolic
15/02/2022
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Vrlo pedantna i kvalitetna usluga. Brzo i kvalitetno poslovno rješenje. Razumijevanje poslovnog modela i izrada optimalnog proizvoda.
YACHTMASTER hr
YACHTMASTER hr
14/02/2022
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Vrlo profesionalan pristup od samog početka, Luka je uvijek na raspolaganju, a rokovi koje smo dogovorili su se svaki put ispoštovali. Sve želje koje smo imali vezano uz izradu web stranice je ispunio, a komunikacija do krajnjeg rezultata je tekla brzo i učinkovito. Sada kada smo završili projekt Luka je i dalje na raspolaganju za bilo što što nam zatreba. Sve preporuke!
Martin Labaš
Martin Labaš
27/01/2022
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Iznimno brza i profesionalna isporuka, fantastičan dizajn, uvijek dostupni i za najmanje preinake. Hedgehog Marketing zaista ispunjava i više od očekivanog. Definitivno jedan od vodećih stručnjaka za brze, učinkovite i vizualne privlačne dizajne web stranica.
Renato Vuk
Renato Vuk
01/10/2021
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Profesionalno i izrazito susretljivo osoblje koje isporučuje i kvalitetnu uslugu. Za svako pitanje i potencijalni problem uvijek na raspolaganju i ono što je potrebno odradi se u vrlo kratkom roku!
MIA BEGONJA
MIA BEGONJA
12/04/2021
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Zahvalni na trudu i susretljivosti.Vrlo ugodna suradnja,brzina izrade web stranice u skladu s nasim zeljama.Svaka preporuka.
nds montgradnja
nds montgradnja
30/12/2020
Trustindex provjerava je li izvorni izvor recenzije Google.
Veoma profesionalni, brzi, same pohvale i preporuke.